2024 Yılı Erasmus Günlerinde (#ErasmusDays) Hemşirelik Fakültesi'nde ‘’Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği: Finlandiya Deneyim Paylaşımı Etkinliği’’ gerçekleştirildi.
16 Ekim 2024 | 15:51

2024 Yılı Erasmsus Günleri(#ErasmusDays) kapsamında Hemşirelik Fakültesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından 16 Ekim 2024 tarihinde “Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği: Finlandiya Deneyim Paylaşımı” konulu etkinlik, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA’ın, fakülte öğretim üyelerinin/elemanlarının ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Fakülte Değişim Programları Koordinatörü Prof. Dr. Şengül YAMAN SÖZBİR’in ‘’ Erasmus’’ bilgilendirme sunumu ile devam etmiştir. Erasmus+ öğrenim hareketliliği kapsamında Finlandiya’ya giden Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Eda BAYBÖRÜ ve Hatice Deniz SAĞLIK’ın deneyim paylaşımlarının ardından soru-cevap bölümü ile katılımcıların soruları cevaplanmıştır. Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA ve Fakülte Değişim Programları Koordinatörü Prof. Dr. Şengül YAMAN SÖZBİR tarafından Hemşirelik bölümü 4. Sınıf öğrencileri Eda BAYBÖRÜ ve Hatice Deniz SAĞLIK’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile tamamlanmıştır

erasmus-1 erasmus-1 erasmus-1 erasmus-1 erasmus-1 erasmus-1 erasmus-1
background image