Fakültemizin 1. Sınıf Öğrencilerine 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Uyum Programı Düzenlendi
30 Eylül 2024 | 16:55

Fakültemiz tarafından bu yıl yeni başlayan öğrencilere Hemşirelik Fakültesi’ni tanıtmak, öğretim elemanları ve öğrenci toplulukları ile öğrencileri bir araya getirmek amacıyla 2024-2025 eğitim-öğretim yılı güz dönemi uyum programı düzenlendi.

Mimar Kemaleddin Salonu’nda düzenlenen uyum programına, Rektör  Yardımcımız Prof. Dr. Hasan TEZER, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Naime Altay ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canbolat, fakülte öğretim üye ve elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya tarafından Hemşirelik Fakültesi hakkında sunum eşliğinde bilgi verildi. Fakültemizi derece ile kazanan öğrencilerimize başarı belgeleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan TEZER ve Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya tarafından taktim edildi. Hemşirelik Fakültesi Uyum programında; Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canbolat “Bilgi Sistemleri ve Öğretim İşleyişi Bilgilendirmesi”, Prof. Dr. Şengül Yaman Sözbir “Değişim Programları Tanıtımı”, Dr. Öğr. Üyesi Nevra Kalkan “Portfolyo Tanıtımı”, Prof. Dr. Sevil Güler “Akran Yönderliği Tanıtımı”, Prof. Dr. Yeter Kitiş “Burs Komisyonu Bilgilendirme” konularında sunum eşliğinde detaylı bilgi verdiler. Uyum programı Bölüm Öğrenci Toplulukları ve Fakülte ve Sınıf Temsilcilerinin tanıtım sunumları ile sona erdi.

res-1 res-1 res-1 res-1
background image