Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
25 Eylül 2024 | 11:00

Fakültemiz bünyesinde yapılan ve yürütücülüğünü Prof. Dr. Zehra GÖÇMEN BAYKARA, sekretaryasını ise Dr. Öğr. Üyesi Nevra KALKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Evrim SARITAŞ’ın oluşturduğu T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı verimli bir şekilde sürmektedir. 16 Eylül 2024 - 25 Ekim 2024 tarihleri arasında yürütülen program iki hafta teorik eğitimin arkasından dört hafta uygulamalı eğitim ile devam edecektir. Programda beş farklı şehirden ve dokuz farklı kurumdan olmak üzere 11 kursiyer hemşire yer almaktadır. Programın teorik ve uygulamalı kısmı Hemşirelik Fakültesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ile stoma ve yara bakım hemşireleri olmak üzere 27 eğitimci ile gerçekleştirilmektedir. Program, oldukça ilgili kursiyerlerimizle başarılı, verimli ve keyifli bir şekilde devam etmektedir.

yara kursu-1 yara kursu-1 yara kursu-1 yara kursu-1 yara kursu-1 yara kursu-1