“Kariyer Söyleşileri” Etkinliği Gerçekleştirildi.
19 Nisan 2024 | 15:11

Hemşirelik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen, hemşirelik 4. sınıf öğrencilerinin kariyer planlaması ve gelişimlerine destek olunması; öğrencilerin hastaneler ve diğer sağlık kurumları temsilcileri ile iletişim ve etkileşim kurma olanağı sağlanması amacıyla yapılan programa Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Naime ALTAY, Gazi Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru KILIÇARSLAN(Moderatör), Konuşmacı olarak, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürü Derya AKSU BAYRAM, Gazi Hastanesi Enfeksiyon Komitesi Hemşiresi/Onkoloji Hemşireliği Derneği Başkan Yardımcısı Figen BAY, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu BAYRAK KAHRAMAN, Güven Hastanesi Eğitim ve AR-GE Müdürü Dr. Ahu ÇIRLAK, öğretim elemanları ve hemşirelik son sınıf öğrencilerinin tamamı katıldı.

Program Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Naime ALTAY’ın konuşmaları ile başladı. Konuşmalarında hemşireliğin farklı uygulama alanlarında çalışmakta olan hemşire temsilcilerinin mesleki deneyimlerini paylaşmalarının mesleğe adım atmaya başlayacak olan son sınıf öğrencilerimiz için önemli bir fırsat olduğu; hemşirelikte yaşam boyu öğrenmenin önemli bir süreç olduğu ve bunun program içerisinde konuklar tarafından paylaşılacağını belirtti. Ayrıca fakültemizden mezun olan öğrencilerimizin kurumlar tarafından tercih edildiği, olumlu geri dönüşler alındığını da ifade edildi.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Ebru KILIÇARSLAN moderatörlüğünde Derya AKSU BAYRAM, Figen BAY, Doç. Dr. Burcu BAYRAK KAHRAMAN, Dr. Ahu ÇIRLAK kariyer yolculuklarını, mesleki deneyimlerini ve önerilerini öğrenciler ile paylaştılar. Oturumun sonunda düzenlenen soru-cevap bölümünde öğrenciler ve konuklar paylaşımda bulundu. Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Naime ALTAY tarafından moderatör ve konuklara teşekkür belgeleri takdim edilerek etkinlik tamamlandı. Öğrenciler tarafından yoğun katılım gösterilen program, öğrencilerin teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletmeleri ile sonlandırıldı.

“Kariyer Söyleşileri” Etkinliği Gerçekleştirildi-1 “Kariyer Söyleşileri” Etkinliği Gerçekleştirildi-1 “Kariyer Söyleşileri” Etkinliği Gerçekleştirildi-1 “Kariyer Söyleşileri” Etkinliği Gerçekleştirildi-1 “Kariyer Söyleşileri” Etkinliği Gerçekleştirildi-1 “Kariyer Söyleşileri” Etkinliği Gerçekleştirildi-1
background image