Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ Fakültemizi Ziyaret Etti
14 Mart 2024 | 09:53

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Hemşirelik Fakültesi Yönetimi ve Bölüm Başkanları ile bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Naime Altay ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canbolat, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hülya Bulut, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Naime Altay, Doğum, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şengül Yaman Sözbir, Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeter Kitiş, Hemşirelik Esasları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurcan Çalışkan, İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ülkü Polat, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Satı Demir ve Fakülte Sekreteri Ali Tümer katıldı.

Toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, fakültede gerçekleştirilen çalışmalar ve etkinlikler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi. Toplantıda, fakültenin mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişleri gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ziyareti, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1 -1