Hemşirelik Ana Bilim Dalı Lisansüstü Mezunları İle Kalite İyileştirme Planı- 2024 Yılı Faaliyetleri Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi.
27 Şubat 2024 | 13:45

“Hemşirelik Lisansüstü Mezunlarımız ile Kalite İyileştirme Planı - 2024 Faaliyetlerimizi Planlayalım, Geleceğimize Birlikte Yön Verelim” konulu toplantı 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 13.30’da Zoom platformu kullanılarak çevrim içi gerçekleştirildi. Toplantıya Gazi Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA, Kalite Ekibi Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Naime ALTAY, tezli yüksek lisans programlarının başkanları, Birim Kalite Ekibi üyeleri, Hemşirelik Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora programlarında görev alan öğretim üyeleri ile lisansüstü mezunu 29 katılımcı katıldı. Toplantının açılışı Hemşirelik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA tarafından gerçekleştirildi. Toplantıda, Hemşirelik Ana Bilim Dalı Birim Kalite Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sevil GÜLER, Gazi Üniversitesi Kalite İyileştirme Planı 2024 (GÜ KİP-2024) kapsamında 2023 yılı iç ve dış paydaş değerlendirme çalışmalarına esas teşkil etmek ve 2024 yılında uygulanmak üzere lisansüstü mezunlarına yönelik “Liderlik, Yönetişim ve Kalite”, “Eğitim ve Öğretim”, “Araştırma ve Geliştirme” ve “Toplumsal Katkı” kapsamında belirlenen Kalite İyileştirme faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Bilgilendirme sonrası toplantıya katılan lisansüstü mezunlardan ve tezli yüksek lisans programlarının başkanlarından görüş ve önerileri alındı. Lisansüstü mezunlarımız ile etkileşim içinde geçen toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

KİP-toplantı-1 KİP-toplantı-1