Fakültemiz Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Tarafından “Hemşire Araştırmacılar İçin İleri Araştırma Kursu” Düzenlendi
16 Şubat 2024 | 11:09

Fakültemiz Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri tarafından 08-09 Şubat 2024 tarihlerinde “Hemşire Araştırmacılar İçin İleri Araştırma Kursu” düzenlenmiştir. 41 katılımcı ile iki gün süren kursun ilk gününde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA tarafından kursun açılışı yapılmış, ardından Prof. Dr. Yeter KİTİŞ “Araştırma Türlerine Genel Bakış” konulu sunum gerçekleştirmiştir. Günün ikinci oturumunda Prof. Dr. Naile BİLGİLİ tarafından “Gözlemsel Araştırmalarda Süreç ve İlkeler” konusu ele alınmış, Prof. Dr. Deniz TANYER’in “Deneysel Araştırmalarda Süreç ve İlkeler” konulu sunumu ile ilk gün eğitim sona ermiştir. Kursun ikinci gününde Prof. Dr. Deniz TANYER tarafından “Deneysel Araştırmalarda Süreç ve İlkeler” konusuna yönelik programlar üzerinden pratik uygulamalar yaptırılmış ardından Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA tarafından “Karma Desen Araştırmalarında Süreç ve İlkeler” konusuna yönelik sunum gerçekleştirilmiştir. Kurs sonunda tüm eğitimcilerin katılımı ile kursiyerlerin değerlendirmeleri alınmış ve toplu fotoğraf çekimi ile kurs sonlandırılmıştır.

ARAŞTIRMA KURSU-1 ARAŞTIRMA KURSU-1 ARAŞTIRMA KURSU-1 ARAŞTIRMA KURSU-1 ARAŞTIRMA KURSU-1